dimarts, de novembre 21, 2006

Avui he comprat vici

Com sol succeir sempre que passeig pel centre de Maó avui m’he aturat a la Llibreria Catòlica(avui Llibreria Fundació) i he comprat vici: el volum XVI de l’obra completa d’Antoni Febrer i CardonaObres didàctiques I: Exercici sobre la Mitologia, Compendi de la Filosofia Moral, Les aventures d’Aristònous’ publicat en primera edició el passat mes d’octubre.

I ves per on m’ha sorprès que no l’hagi publicat l’Acadèmia d’Ortografia i Genuïna Fonètica Menorquina d’Iniciativa Cívica Mahonesa, encapçalada pel senyors Fornals i Montanari.

El llibre l’ha publicat Publicacions de l’Abadia de Montserrat, com a volum 43 de la biblioteca Marian Aguiló (patriarca de les lletres catalanes, com l’anomenava Moll) i com la resta de l’obra completa d’Antoni Febrer i Cardona s’ha editat per iniciativa de l’Institut d’Estudis Menorquins, l’Institut d’Estudis Catalans i el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears.

Quines coses que té la vida! Si haguéssim fet una llista de les principals institucions a les quals Iniciativa Cívica Mahonesa té declarada la guerra veuríem que no en falta cap entre els impulsors de la publicació de la inèdita- malgrat els ingents i coneguts esforços dels simpatitzants de la lletra muda- obra completa del gramàtic que suposadament ICM ha pres de referència.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici